polydaun wortelboer

Polydaun


logo polydaun

Polydaun is als familiebedrijf in 1962 vanuit Zweden gestart met de productie van slaapzakken. Eind jaren zeventig produceerden zij in Nederland als eerste het dekbed, ter vervanging van de wollen deken. Nu, generaties later, maken ze nog steeds wat volgens velen de beste dekbedden, en ook slaapzakken, ter wereld zijn.

In het productieatelier in Zevenaar wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen om voor élke consument een ideaal slaapklimaat te creëren en te produceren. Polydaun is volledig gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten.

Belangrijk om te vermelden is dat Polydaun produceert met oog voor de natuur en de samenleving. Zo is het katoen van de Fairtrade producten gemaakt van 100% eerlijk katoen dat het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade heeft verdiend. Hierdoor kan er gegarandeerd worden dat de katoen is gekocht onder eerlijke handelsvoorwaarden bij boeren in ontwikkelingslanden. De missie van Polydaun is om ervoor zorgen dat u FRIS kunt ONTWAKEN, elke dag weer.

polydaun
wortelboer top