pullman wortelboer

Pullman


logo pullman

Van reiscomfort naar slaapcomfort… George Mortimer Pullman was een Amerikaanse meubelmaker die in 1859 met de bouw van een luxe (restauratie) treinwagon de doorbraak gaf tot meer reiscomfort bij de spoorwegen, met als belangrijkste basis het later wereldbekend geworden Pullman interieur.

De missie van Pullman is het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxsprings. Centraal daarbij staat het principe van de dubbele vering: de inside pocket® veer in de matras en een verende matras op een verende boxspring. Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren. Persoonlijk, stijlvol en luxe slaapcomfort zit 'm in jarenlang vakmanschap van Pullman!

Ervaren hoe heerlijk een Pullman matras slaapt? In het het rustieke dorp Exloo staat een fantastische vakantievilla waar wij de bedden hebben geleverd. KLIK HIER om een kijkje te nemen.eastborn
wortelboer top