caresse boxsprings

Voelde elke dag maar als een zondag


logo sunday

Zondag; de dag waarop even niks hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed en fit aan de dag beginnen. Precies met die gedachte zijn Sunday Boxsprings ontworpen. Perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving.


Een Sunday boxspring is bijzonder

Airflow topper
De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Deze is volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat. De Airflow topper is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

High-Low pockets
De matrassen bevatten een kern van High-Low veren. Hoge en lage pocketveren zorgen voor een uitgebalanceerd slaapcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning.

Triple Pocket System
Wanneer je Box 800 of Box 900 combineert met een Airflow topper ontstaat het Triple Pocket effect. Een combinatie waarbij je lichaam door 3 lagen wordt ondersteund. Het Triple Pocket System staat garant voor een zeer relaxte en ontspannen manier van slapen!

Boxspring Sunday 700
Boxspring Sunday 800

Sunday 700


Complete set met hoofdbord Indy, high-low
pocketveermatrassen en HR-topper.
Vanaf: € 1190.-

Sunday 800


Complete set met hoofdbord Indy, high-low
pocketveermatrassen en HR-topper.
Vanaf: € 1590.-

wortelboer top